NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT کلید محافظ جان اشنایدر

Not known Factual Statements About کلید محافظ جان اشنایدر

Not known Factual Statements About کلید محافظ جان اشنایدر

Blog Article

کلید محافظ جان اشنایدر الکتریک یک دستگاه حفاظتی برق است که برای محافظت از سیستم‌های الکتریکی و افراد در برابر خطرات الکتریکی، به ویژه جریان نشت (تکانه)، استفاده می‌شود.

کلید محافظ جان اشنایدر با هوشمندی و دقت بی‌نظیر، از جان انسان در برابر خطر برق‌گرفتگی و از تجهیزات الکتریکی در برابر آسیب‌های ناشی از نقص محافظت می‌کند.

نصب آسان: کلیدهای اشنایدر به راحتی نصب می‌شوند و با سیستم‌های مختلف الکتریکی سازگاری دارند.

تشخیص انحراف در جریان (نشانه نشتی یا خطای ارت) در عرض یک میلی‌ثانیه

مدارس، کالج‌ها و دانشگاه‌ها نیز توسط کلید محافظ جان اشنایدر ایمنی خود و دانش‌آموزان را تامین می‌کنند. 

کلید محافظ جان اشنایدر دارای مکانیسم‌های سریع خاموش شدن است که در عرض یک میلی‌ثانیه از خود واکنش نشان داده و منبع تغذیه را قطع می‌کند.

اگر کلید محافظ جان به طور ناگهانی و بدون دلیل قطع می‌شود.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

کلیدهای محافظ جان معمولا از ۶ الی ۱۰۰ آمپر طراحی و تولید می‌شوند. نکته این جاست که برای استفاده مشترکین خانگی از کلید تک فاز دو پل، مشترکین صنعتی از کلید سه فاز به صورت چهار پل استفاده کنید.

این کلید با مقایسه جریان ورودی و خروجی، هرگونه اختلاف را که نشان‌دهنده نشت جریان است، تشخیص داده و در کسری از ثانیه مدار را قطع می‌کند.

هنگامی که جریان نشتی در مدار مشاهده می شود، کلید محافظ جان اشنایدر به طور خودکار فعال می شود تا جریان را قطع کند. این جریان دیفرانسیل زمانی ایجاد می شود که مجموع جریان های خروجی در کلید با مجموع جریان های ورودی برابر نباشد. اگرچه این جریان کم است، اما به جای بازگشت از هادی مدار، از طریق مسیر دیگری مانند زمین به منبع باز می گردد که نجات دهنده به آن واکنش نشان می دهد و در نهایت مدار را قطع می کند.

با عضویت در خبرنامه هانا، قبل از دیگران از تخفیف‌ها و جشنواره‌های ویژه ما مطلع شوید!

تفاوت کلید محافظ جان اشنایدر با فیوز مینیاتوری اشنایدر

عملکرد کلید محافظ کلید محافظ جان جان به این صورت است که کلید، جریان ورودی به دستگاه و جریان خروجی از آن را اندازه می‌گیرد. در حالت عادی مقدار جریان رفت با جریان برگشت برابر است. ولی اگر اختلاف وجود داشته باشد، این اختلاف جریان می‌تواند به دلیل تماس یکی از سیم‌های فاز یا قسمت‌های الکتریکی مدار با بدنه باشد که به این اتفاق، نشتی جریان می‌گویند.

Report this page